Grejanje za 1 evro - Novica iz Smedereva otkriva svoju tajnu celoj dijaspori: Ovo je najtoplije grejanje u rodnom kraju

Novica iz Smedereva otkriva svoju tajnu celoj dijaspori: Ovo je najtoplije grejanje u rodnom kraju

Najtoplije grejanje u rodnom kraju

Jedan od najvećih izazova za sve naše ljude koji rade u inostranstvu jeste pitanje kako da odaberu sistem za grejanje i hlađenje u svom rodnom kraju koji najviše odgovara njihovim potrebama. Oni u Srbiji provode manji deo godine, ne žele da troše vreme na komplikovane sisteme, ali ni da rasipaju novac zarađen vrednim radom. Novica iz Smedereva pronašao je savršeno rešenje!

Ko je zapravo Novica?

Novica je upravo jedan od onih koji se nalaze na privremenom radu u inostranstvu, tako da najbolje razume potrebe svih sunarodnika koji su na privremenom ili trajnom radu u stranim zemljama, pre svega u zemljama zapadne Evrope. Svi oni dobro znaju koliko je posebno i dragoceno vreme koje tokom godine provedu u rodnom kraju, a to je svega nekoliko nedelja ili eventualno meseci.

To je vreme kada se treba odmoriti i uživati, kada se treba videti sa svom rodbinom i prijateljima, a ponekad obaviti i neke poslove. I zato niko od njih ne želi da gubi to dragoceno vreme na loženje, čišćenje, podešavanje grejanja ili njegovo menjanje kada konačno shvati da je izbor u startu bio pogrešan. Ali istovremeno niko od njih ne želi ni da rasipa vredno zarađeni novac na neefikasne sisteme.

Kako se javila ideja?

Jedna od najvrednijih lekcija koje naši ljudi nauče u inostranstvu je da za kvalitetan proizvod treba izdvojiti novac jer je on dugoročno gledano najjeftiniji. U to se uveravaju posebno u razvijenim zemljama zapadne Evrope i upravo to je bio slučaj i sa Novicom. U svom objektu u inostranstvu upoznao je Viessmann sistem za grejanje i uverio se u kvalitet, komfor i uštede koje pruža. Zato nije bilo dileme koji sistem želi u svom novom domu u zavičaju – Viessmann i samo Viessmann.

Budući da je Novica želeo da sve oko grejanja reši u veoma kratkom roku, dok se nalazio na godišnjem odmoru u Smederevu, morao je ekspresno da deluje. I zato je pronalazak kompanije Viessmann i sertifikovanih instalatera bio prvi korak.

Strucnjaci viessmann

Kako je došao do savršenog rešenja za svoj dom?

Novica je prvo popunio upitnik na sajtu Novogrejanje.com, a kolege iz firme "Viessmann Beograd" poslali su mu predlog najboljeg rešenja i ponudu u roku od 24 sata. Potom je usledilo savetovanje sa vodećim sertifikovanim instalaterom energetski efikasne opreme za grejanje "Danone Solar" i dogovoren je termin ugradnje izabrane toplotne pumpe Vitocal 111-S A12.

Novica je tako za svega nekoliko dana, dok je još bio u Smederevu, završio celu priču oko svog novog grejanja zahvaljujući platformi Novogrejanje.com i firmama "Viessmann Srbija" i "Danone Solar" koje sarađuju od prvog do poslednjeg koraka kako bi korisnici dobili idealno rešenje za svoj dom u najkraćem roku.

Viessmann vitocal 111 S Viessmann Vitocal toplotna pumpa

Zašto baš Viessmann toplotna pumpa?

Imajući u vidu da je Novica želeo da njegov novi stambeni objekat koristi energetski efikasno grejanje, koje će pritom obezbediti i hlađenje u letnjem periodu, preporučan je vrhunski uređaj – toplotna pumpa Viessmann Vitocal 111-S A12. Ova pumpa istovremeno obezbeđuje i grejanje i hlađenje, kao i pripremu tople vode za kupatilo i kuhinju, što je dodatan benefit. I sve to na veoma malom prostoru i u veoma elegantnom pakovanju.

Ova toplotna pumpa sama radi svoj posao, a korisnik samo uživa u komforu i onoj posebnoj toploti koju može da pruži samo rodni kraj i dom u Srbiji. I zato s pravom možemo da kažemo: Najtoplije je u rodnom kraju – uz Viessmann toplotne pumpe.

O tome koliko je ovo grejanje jednostavno i lako za korišćenje govori i priča o "Komfornom grejanju doktora Kalinića", dok o uštedama koje se istovremeno ostvaruju uz Viessmann toplotne pumpe najbolje svedoči rekorder iz Niša o kojem smo pisali u tekstu "Nišlija oduševio Srbiju: Stan od 80 m² greje za svega 55 dinara na dan".

Viessmann vitocal 111-S Viessmann Vitocal toplotna pumpa

Podaci o objektu u Smederevu:

  • Toplotna pumpa Viessmann Vitocal 111-S A12: za grejanje, hlađenje i zagrevanje tople vode.
  • Tip objekta: Porodična kuća u Smederevu.
  • Vlasnik: Novica D.
  • Povrsina objekta: 170 m²
  • Tip grejanja: Podno grejanje
  • Izolacija objekta: 16 cm
  • Datum ugradnje: septembar 2019.