Grejanje za 1 evro - Nišlija oduševio Srbiju: Stan od 80 m² greje za svega 55 dinara na dan
Grejanje za 55 dinara na dan

Nišlija oduševio Srbiju: Stan od 80 m² greje za svega 55 dinara na dan

Vlasnik stana sa podnim grejanjem u naselju Medijana u Nišu oduševio je prvo sve ukućane i poznanike, a potom i mnoge sugrađane kada im je otkrio koliko ga prosečno košta grejanje tokom cele grejne sezone.

On je, naime, u periodu od novembra 2018. do maja 2019. godine postigao šampionski rezultat kada su u pitanje uštede u grejanju jer je tokom zimskih i prolećnih meseci u navedenom periodu trošio u proseku manje od 350 kWh struje mesečno, i to za stan od 80 kvadrata.

To znači da je uz aktuelne cene struje u plavoj/nižoj/višoj tarifi, njegov prosečni trošak za grejanje iznosio neverovatnih 0,45 EUR/dnevno, odnosno 55 dinara na dan. U moru odličnih rezultata koje smo poslednjih godina imali prilike da vidimo, ovaj nam je privukao posebnu pažnju, pa smo se potrudili da otkrijemo njegovu dobitnu kombinaciju.

Racun rekordera u ustedama na grejanju Račun rekordera u uštedama na grejanju

U čemu se krije njegova tajna?

Tajna šampionskog rezultata ovog Nišlije krije se u podnom grejanju premijum Viessmann Vitocal 222-S toplotnom pumpom. U pitanju je Kompaktna split vazduh/voda toplotna pumpa zapremine bojlera od 170 litara koja je na tržištu razvijenih zemalja već poznata kao izuzetno povoljna energetska centrala za novogradnju porodičnih kuća.

Stedljivost za ginisa Viessmann Vitocal 222-S toplotna pumpa

Detaljan proračun potrošnje

Detaljan proračun potrošnje za grejanje ovog mudrog Nišlije možete pronaći na stranici GREJANJE ZA 55 DINARA NA DAN. To je ujedno i najbolji dokaz da su savremena i napredna rešenja za grejanje zaista postala ekstremno efikasna i da obezbeđuju rekordne uštede.

I to nije sve. One koji tragaju za "2 u 1" rešenjem koje će im rešiti i probleme sa grejanjem zimi, ali i sa hlađenjem leti, oduševiće i informacija da Vitocal 222-S može po želji da se koristi samo kao sistem grejanja, ali i kao sistem za hlađenje. Kombinovanje sa uređajem za ventilaciju omogućava komforno održavanje temperature u vašem domu tokom cele godine, što znači da uštede više nisu zagarantovane samo zimi, već i leti kada temperature sve češće dostižu tropske vrednosti.

Viessmann vitocal 222-S toplotna pumpa Viessmann Vitocal 222-S toplotna pumpa