Grejanje za 1 evro - Kako je porodica Radenković postala uzor svima: Kuću od 200 m² greje za svega 66 EUR mesečno

Kako je porodica Radenković postala uzor svima: Kuću od 200 m² greje za svega 66 EUR mesečno

Kuću od 200 m² greje za svega 66 EUR mesečno

Sve je više različitih sistema za grejanje, ali sve manje šampionskih rezultata. Tako bi u najkraćem moglo da se opiše tržište grejanja u našoj zemlji. Međutim, porodica Radenković iz mesta Gornji Matejevac kod Niša zaslužila je da postane uzor svakom domaćinstvu i zasluženo dospela na listu "Šampiona grejanja u Srbiji".

Kao što to obično biva kada je izbor novog grejanja u pitanju, sve je počelo odlukom Dragana Radenkovića da za svoju porodičnu kuću potraži premijum grejanje koje će biti pouzdano, visokokvalitetno, ali i estetski besprekorno.

toplotna pumpa unutrasnja jedinica

Budući da je veliki poštovalac nemačke tehnike i da joj uvek daje prioritet, nije bilo mnogo dileme i potraga je počela od omiljenog nemačkog brenda iz polja grejnih tela, tačnije kompanije Viessmann. Nakon osnovne pretrage uređaja na sajtu kompanije Viessmann, ali i konsultacija sa stručnjacima i ljudima koji su već koristili uređaje ove kompanije, izbor je veoma brzo pao na Viessmann toplotnu pumpu Vitocal 222-S.

toplotna pumpa

Već nakon prvih grejnih meseci bilo je mnogo razloga za zadovoljstvo u porodici Radenković, a posle cele grejne sezone više nije bilo sumnje u to da su dobili šampionsko grejanje. Prosečni računi za grejanje kuće od 200 m² iznosili su 66 EUR mesečno, tačnije oko 2,1 EUR dnevno. Ako se u obzir uzme i činjenica da na polovini objekta još nije završena toplotna izolacija, ovaj rezultat je prevazišao čak i najoptimističnija očekivanja.

Toplotna pumpa vitocal 222-s

Budući da je gospodin Radenković porodičan čovek i da za svoju porodicu uvek traži najviše i najkvalitetnije, uz navedenu toplotnu pumpu stigli su i elegantni i bešumni Viessmann vemtilokonvektori Energycal WALL AC.

bešumni Viessmann vemtilokonvektori Energycal WALL AC

4 zlatne prednosti Viessmann ventilokonvektora

  1. Estetika je važna Debljina Viessmann ventilokonvektora je manja od 13 cm (u odnosu na tradicionalne od 20-25 cm). Taj vitak i primamljiv izgled daje enterijeru osećaj posebne prijatnosti.
  2. Tišina, mir i uživanje Ventilokonvektor mora da se oseti, a ne da se čuje. Nažalost, sa mnogim "fan-coil"-ima na tržištu to nije slučaj, a Viessmann uređaji su po tom pitanju na vrhu u klasi jer ne proizvode uobičajenu buku tokom rada, već obezbeđuju tišinu, mir i uživanje.
  3. Sve vrste ugradnji, savršen dizajn Viessmann "fan-coil" omogućuje ugradnju u niše, na pod, na zid i u spuštene plafone. Dostupan u 3 varijante i sa 5 različitih kapaciteta, nude fleksibilnu ugradnju s leve ili desne strane, kao i razne estetske dodatke.
  4. Zimi greje, leti hladi Njegova prednost je što se funkcije grejanja i hlađenje ostvaruju istim uređajem. Viessmann ventilokonvektor zimi predaju toplotu, a leti hladi - i na taj način štedljivo stvara ugodnu klimu doma tokom cele godine. (Model sa radijatorskom pločom isijava toplotu kao radijator.)

bešumni Viessmann vemtilokonvektori Energycal WALL AC iza saksije

Ukoliko ste i vi spremni da konačno rešite sve probleme sa grejanjem i ugledate se na porodicu Radenković, pogledajte spisak Viessmann partnera u vašoj blizini.

Ukoliko, pak, još niste sigurni da li vam je potrebno novo grejanje i šta sve od njega možete da očekujete, popunite konfigurator za svoj dom i rešite sve svoje dileme.