Energetski efikasno i ekonomično grejanje u porodičnoj kući u Temerinu

Energetski efikasno i ekonomično grejanje u porodičnoj kući u Temerinu

Energetski efikasno i ekonomično grejanje u porodičnoj kući u Temerinu

Ugledna četvoročlana porodica iz Temerina rešila je da smanji svoje račune za grejanje i hlađenje porodične kuće, što će biti imperativ za sve veći broj porodica širom Srbije nakon značajnog poskupljenja energenata i struje koje se očekuje zbog energetske krize tokom 2022. godine. Zvanične najave otkrivaju da će to poskupljenje iznositi čak i do 70% u pojedinim zemljama Evrope. Iako se još ne zna koliko će iznositi poskupljenje u Srbiji tokom narednih meseci, nema sumnje da nas čeka burna jesen, a još burnija zima 2022/2023.

Zato se porodica poljoprivrednika iz Temerina prvo odlučila da renovira deo svoje kuće, a potom i da modernizuje grejanje u celoj kući ugradnjom energetski efikasnog grejanja. Ali na samom početku ključno pitanje za svaku porodicu glasi kako odabrati idealno grejanje za svoj dom. Zato pri izboru obavezno pročitajte Vodič za izbor grejanja koji će vam rešiti sve dileme, od toga da li trenutno trošite previše na račune, preko toga kako da izbegnete najčešće greške pri odabiru grejanja, pa sve do finalnog izbora sistema koji je idealan baš za karakteristike vašeg stana ili kuće.

kuca u Temerinu

Energetski efikasno i ekonomično grejanje u porodičnoj kući u Temerinu

Porodica iz Temerina htela je efikasno, ekonomično i komforno grejanje kako bi dugoročno rešili ovo pitanje, baš kao što je to bio slučaj sa brojnim šampionima grejanja širom Srbije čiji su računi već tokom prve grejne sezone potvrdili da su sveobuhvatnom analizom odabrali zlatnu investiciju.

Detaljna analiza grejnih sistema na tržištu vodila je do izbora premijum Viessmann toplotne pumpe Vitocal 200S koja je postala glavni izvor grejanja, hladjenja, ali i tople sanitarne vode u porodičnoj kući u Temerinu.

porodična kuća u Temerinu

Zašto je odabrana baš Viessmann Vitocal 200S toplotna pumpa?

  • Zato što je pouzdana toplotna pumpa koju dobijate po povoljnoj ceni
  • Zato što je montaža spoljašnje jedinice vrlo fleksibilna (stabilna, zidna)
  • Zato što je odlikuje reverzibilan rad za grejanje i hlađenje
  • Zato što je optimizovana za upotrebu sopstveno proizvedene struje
  • Zato što godinama i decenijama štedi za vas

Kuća se tako sada greje i hladi kombinacijom podnog grejanja i ventilokonvektora i spremno dočekuje i topla leta i hladne zime koje nam predstoje.

porodična kuća u Temerinu

Ukoliko ste i vi spremni da konačno rešite sve probleme sa grejanjem i hlađenjem u svom domu ugledate se na porodicu iz Temerina i pogledajte spisak Viessmann partnera u vašoj blizini.

Ukoliko, pak, još niste sigurni da li vam je potrebno novo grejanje i šta sve od njega možete da očekujete, popunite konfigurator za svoj dom i rešite sve svoje dileme.